The Balm'dan Alınması Gereken Ürünler Bölüm 2

Herkese selam =)
The Balm'dan alınması gereken ürünler Bölüm 1 yazısının ardından serinin ikinci yazısı ile birlikteyiz.

Betty-Lou Manizer-Cindy Lou Manizer-Mary Lou Manizer

Esmer,buğday,açık tene mi sahipsin? Aradığın aydınlatıcı 3 farklı seçeneğiyle The Balm Lou Manizer ile sana seçme kolaylığı sunuyor.
Eğer esmersen Betty Lou Manizer,eğer buğday tenliysen Cindy Lou Manizer, açık tenliysen herkesin gözdesi Mary Lou Manizer senin için aranan aydınlatıcı =)


Nude Beach Vol 3 Eyeshadow Palette 

Nude Tude ve Nude Dude paltlerin arkasından gelen Nude Beach palet biz The Balm severlerin kalbini çalmayı başardı.Karameller kızıllar barındıran bu palet yaz kış severek kullanılabilecek bir palet .

The Balm Schwing Eyeliner
Simsiyah, sürümü çok rahat bu eyeliner benim olmazsa olmaz The Balm ürünlerimden biri.Onunla yapacağınız uygulama sonrası bakışlarınızla fark edileceksiniz =)

Fratboy,Hot Mama,Balm Desert, Down Boy ,Instain Allık ve Bronzer Grubu


The Balm'da her ten rengine ve her zevke uygun birçok allık çeşidi var,insan seçim yaparken öyle zorlanıyor ki,sonuç olarak büyük bölümünü koleksiyonun dahil ediyor.
Fratboy ve Downboy benim için çok özel ikisini de çok severek kullanıyorum.Hot Mama hemen hemen herkesin gözdesi,Instain Fall tam bir sonbahar allığı ve Balm Desert hem güzel bir bronzer hem de far ya da allık niyetine kullanabilirsiniz.


The Balm Sexy Mama Pudra

Makyajınıza soft bir imza atmak istiyorsanız tam aradığınız pudra Sexy Mama.Makyajımı sabitlemek istediğimde elimin altında olan ürünlerden biri =)

The Balm Scuba Maskara

Kirpiklerimi o kadar güzel kıvırıp hacim verdi ki şimdiye kadar neden herhangi bir The Balm rimeline şans vermedim diye düşündürdü.Kesinlikle çok sevdiğim ve tavsiye edebileceğim bir rimel.

The Balm Nude Dude Vol 2 Eyeshadow Palette

Nude renklerin çok güzel harmanlandığı, hem gece hem gündüz makyajları için kullanabileceğiniz harika bir far paleti.Işıltılı ve mat renkleri içinde barındırıyor.


İçimizdeki The Balm aşkı bambaşka!=) Her yeni gelen ürünle daha da bu sevgimiz katlanacak gibi görünüyor.En azından benim için öyle =)
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere=)
Seda
xoxo

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP