GRATİS’E Bahar Geldi


Ürün gamını her geçen gün genişletmeye devam eden Bee Beauty, bahar çiçeklerinden esinlenerek hazırladığı Spring Flowers serisini satışa sundu. Gratis’in özel markası olan Bee Beauty tarafından geliştiren özel bahar serisinde vücut losyonu, vücut spreyi, sıvı sabunu ve duş jeli yer alıyor.

Bee Beauty’nin bahar aylarına özel bu serisi, bahar çiçeklerinin saf kokusunu teninde hissetmek isteyen herkes için özel bir bakım imkanı sunuyor. Bee Beauty Spring Flowers vücut spreyi çiçek formülü ile cildinizin gün boyu bahar gibi dingin, zarif ve ferah kokmasına, Bee Beauty Spring Flowers sıvı sabunu ise elinizi nazikçe temizlerken, cildinizin hoş kokmasına yardımcı oluyor. İçerdiği özel formülü sayesinde kolay emilen Bee Beauty Spring Flowers vücut losyonu, cildinizin günlük nem ihtiyacını karşılıyor ve cildinizi besliyor. Vücudunuzu nazikçe temizlemenize yardımcı olan Bee Beauty Spring Flowers duş jeli ise, bahar aromalarının verdiği rahatlamayla cildinizin yenilenmesini sağlıyor.

Bee Beauty tarafından geliştirilen bu özel cilt bakım serisi Nisan ayı itibari ile yalnızca Gratis mağazalarında satışa sunuluyor.

Bee Beauty Spring Flowers ürünlerinin fiyatları ise şöyle;


Bee Beauty Spring Flowers 200 ML Vücut Spreyi 12,90 TL






Bee Beauty Spring Flowers 350 ML Sıvı Sabunu 6,90 TL



Bee Beauty Spring Flowers 200 ML Vücut Losyonu 9,90 TL


Bee Beauty Spring Flowers 250 ML Duş Jeli 9,90 TL


*Basın bültenidir

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP