TEMİZ VE CANLI YÜZLERİN SIRRI BEE BEAUTY YENİ CİLT BAKIM SERİSİ



Gratis, özel markası Bee Beauty Ailesi’ne cilt bakım ürünlerini de ekledi. El ve vücut bakım ürünleri ile Gratis mağazalarında en çok tercih edilen markaların başında gelen Bee Beauty, etkili cilt bakımı için de iddialı ürünler sunuyor.

Özellikle yaz aylarında sıcağın etkisi ile hassaslaşan, artan terlemeler ile birlikte daha çabuk kirlenip yağlı görünen cilt problemlerini ortadan kaldıracak olan Bee Beauty Cilt Bakım Serisi sağladığı etkili temizlik ve nem dengesi sayesinde cilde nefes aldıracak.


Bee Beauty Cilt Bakım Serisi içerisinde arındırıcı yüz temizleme jeli, nemlendirici yüz temizleme sütü, canlandırıcı yüz toniği, temizleme – peeling – maske özelliği sunan 3’ü 1 arada temizleyici, micellar makyaj temizleme suyu ve çift fazlı makyaj temizleyici ürünleri bulunuyor.

Bee Beauty
Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli


Tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilen Bee Beauty Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, içeriğinde bulunan salatalık ve Aloe Vera özleri sayesinde cildin doğal nem dengesini koruyarak, kurutmadan nazikçe temizliyor. Bee Beauty Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli ayrıca yine içeriğindeki gliserin ve E vitamini ile de yumuşatıcı bir bakım sağlıyor.
150 ml ₺9.90

Bee Beauty
Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü

Bee Beauty Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü, cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındırırken, gliserin ve E vitamini içeren formülü ile cildin nem dengesini korumaya yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan Aloe Vera ve salatalık özleri ise cildin yumuşak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlıyor.
200 ml ₺9.90

Bee Beauty
Canlandırıcı Yüz Toniği

Bee Beauty Canlandırıcı Yüz Toniği, özel formülü ile ciltte etkili temizlik ve nemlendirme sağlıyor. İçeriğinde yer alan pantenol ve E vitamini cildin doğal nem dengesini korurken, Aloe Vera ve salatalık özleri ise tazelik ve ferahlık hissi veriyor.
200 ml ₺9.90

Bee Beauty
Derinlemesine Temizlik 3’ü 1 Arada


Temizleme + Peeling + Maske özelliklerini bir arada sunan Bee Beauty 3’ü 1 Arada Derinlemesine Temizlik ürünü, salisilik asit ve gliserin ile zenginleştirilmiş çok amaçlı formülü sayesinde gözenekleri temizliyor ve cildi ölü hücrelerden arındırmaya yardımcı oluyor. Bu ürün ayrıca içeriğinde bulunan beyaz kil ile cildin yağ dengesini sağlayarak sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.
100 ml ₺9.90

Bee Beauty
Micellar Makyaj Temizleme Suyu

Özel misel teknolojisi ile geliştirilen Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Suyu, özel pompalı yapısıyla yüz, göz ve dudak için pratik bir temizlik sunuyor. Parfüm içermeyen ve durulama gerektirmeyen Micellar Makyaj Temizleme Suyu, içeriğinde bulunan gliserin Aloe Vera ve salatalık özleri cildi arındırarak doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor.
500 ml ₺15.90

Bee Beauty
Çift Fazlı Makyaj Temizleyicisi


Tüm cilt tipleri için uygun olan Bee Beauty Çift Fazlı Makyaj Temizleyicisi, içeriğinde bulunan pantenol ve gliserin ile suya dayanıklı maskarayı, göz makyajını ve kalıcı ruju yağlı kalıntı bırakmadan kolayca temizliyor.
150 ml ₺9.90

Yorumlar

  1. Ürünlerin fiyatları da gayet ucuz denenmek için bile alınabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet denemek için mutlaka alacağım bir kaç tanesinde gözüm var =))

      Sil
  2. Bu markayı biliyorum dudak balmını kullanıyordum teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Evet Bee Beauty ucuz ve güzel ürünlere sahip =)

      Sil
  4. çok açıklayıcı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP