Balmozon Cilt Bakım Serumu


Herkese selam.

Bugünkü konuğum Balmozon Cilt Bakım Serumu.




Balmozon Cilt Bakım serumu  Ozonlanmış saf zeytinyağından oluşuyor.

İçerisinde sadece zeytinyağı ve saf ozon bulunmakta.Alkol, paraben,sentetik petrol ürünleri,esans,vazelin parafin içermiyor.

Bilinen birçok kullanım alanı var öncelikle bunlardan bahsedelim ;



Cilt Kırışıklıklarında: Balmozon, içeriğindeki yoğun oksijen ile hücre oksijenlenmesini arttırır. Onarım ve yenilenmeye ortam hazırlar. Cilde canlılık ve parlılık sağlar.
Akne ve Cilt Lekelerinde: Bütün gece kalacak şekilde lezyonların üstünde sürülür.
Cilt Enfeksiyonları: Enfekte bölgeye günde 2-3 kez ve bütün gece kalacak şekilde kompres yapılır.
Pişiklerde: Pişik bölgesi temizlendikten sonra sürülen Balmozon, hem pişiğe bağlı acıyı azaltıp tedavi ederken aynı zamanda pişik üzerine yerleşecek mantarları da önlemiş olur.
İyileşmeyen Yaralarda ve Yatak Yaralarında: Günde 2 kez ve bütün gece kalacak şekilde Balmozon uygulaması hem mikropları temizlerken hem de yarayı iyileştirici özelliği ile yara, iz bırakmadan kısa zamanda kapanır.
Ağız İçi Aft ve Yaralarda: Ağız içindeki lezyonlara günde 3-4 kere Balmozon sıkılarak bekletilir.
Böcek Sokmalarında: Böcek tarafından ısırılan bölgeye Balmozon sürerek mini masaj yapılır.
Diş Eti Kanamalarında: Diş fırçasına Balmozon damlatılarak, günde 2 - 3 kez olmak üzere 2 hafta boyunca fırçalanır. Diş etindeki ağrı ve kanama kaybolurken, kanamanın tekrarı önlenmiş olur.
Diş Beyazlatmada: Günde bir kez Balmozon ile fırçalanan dişlerde, bakteri plağı azalır, ağız kokusu kaybolur ve ağız yoluyla vücuda giren oksijen mikropları öldürmeye yardımcı olur.
Selülitde: Günde 1 kez olmak üzere selülitli bölgeye Balmozon sürülerek yapılan masaj, bölgenin oksijenlenmesini ve kan dolaşımını arttırır, ve böylece selülit oluşumunda farkedilir bir gerileme görülür.
Saç Dökülmesinde: Haftada 2 kez saç diplerine mini masaj yoluyla yedirilen Balmozon, enfeksiyonu giderir, kepeklenmeyi azaltır, saçları besleyerek canlılık verir. Balmozon’un minimum 1-2 saat saç üzerinde durması gerekmektedir.
Spor Yaralanmalarında: Yaralanmış bölgeye veya zorlamadan etkilenmiş kas grubuna mini masaj yolu ile sürülen Balmozon, iyileşme sürecini oldukça hızlandırır. Sporculara Balmozon ile yapılan masajlar, performans arttırıcı özelliğe sahiptir.
Gribal Enfeksiyonlarda: Şikayetler başlar başlamaz burun ve boğaza sürülen Balmozon, virüslerin çoğalmasını azaltır ve oluşan ödemi azaltarak enfeksiyonun şiddetini en düşük seviyeye indirir. Ayrıca, burun tıkanıklıklarında buruna sürülen Balmozon, kuvvetli bir burun açma özelliğine sahiptir.
Genital Enfeksiyonlarda: Balmozon’un bakteri, virüs ve mantarları öldürücü özelliğinden dolayı, bölgeye bütün gece kalacak ve tercihen kompres şeklinde uygulanan Balmozon,  karnıbahar virüsü(papilloma) da dahil olmak üzere, genital yolla bulaşan pek çok virüse, antibiyotiklere dirençli mantar ve bakterilere karşı etkili olmaktadır.
Siğillerde: Siğil üzerine günde 1 kez 10 gün boyunca uygulanan Balmozon, siğillerde gözle görülür etkilere sahiptir.
Topuk Çatlakları ve Nasırlarda: Günde 1 kez bölgeye sürülen Balmozon’un iyileştirici etkisinin yanında, nemlendirici ve sıvı kaybını önleyici etkisi de bulunmaktadır.
Masaj Uygulamalarında: Balmozon, masaj sırasında ekstra rahatlık ve tazelik kazandırır.





Yukarıda bahsettiğim kullanım alanları ürünle birlikte gelen kullanım broşüründe yer almaktaydı.

Ayrıca tamir edici özelliğinden dolayı, sedef, sebore, vitiligo, lichen, ürtiker, stria, iyileşmekte olan yaralarda iz bırakmamak adına, keloid, çatlaklarda ve bunun gibi durumlarda yan etki oluşturmadan kullanılabiliyor.

Ben özellikle Akne ve Cilt lekeleri, topuk çatlakları için kullanamaya başladım ürünü.
1.5 aylık bir kullanım evresinden sonra yazmamın zamanı geldi diye düşündüm.
İlk kullandığım gün gerçekten çok zorlandım itiraf edeyim .Çünkü içerisinde bulunan ozon ürüne acayip ağır bir koku vermiş. Buna alışmam oldukça zor oldu.

Şöyle ki gecenin bir vakti camları açtık :D

İlk hafta bu böyle devam etti.

Ancak aynaya her baktığımda yüzümdeki belli bölgelerde oluşan lekelerde ve sivilcelerde bariz bir yok oluş gözlemledim.

Cilt hem lekelerinden arınmaya hem de inanılmaz bir kadifelik ve yumuşaklık kazanmaya başladı.




Aynı şekilde topuklarda da bariz bir iyileşme , yumuşama gözlemledim.

İnsan kokusuna bir süre sonra alışıyor =) Ama çok ağır kokuyor gerçekten.Eğer almayı düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun.
Kokusuna rağmen denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ben kokusuna rağmen hala kullanmaya devam ediyorum =) Gerçekten iyileştirici etkisini gördüm.
Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ürünün ömrünü uzatıyor bunu da not düşeyim..

Ürünü detaylı incelemek için buraya, satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir sonraki posta kadar sevgiyle kalın..
Seda
xoxox


*Basın ürünüdür.Objektif yorumlarımı içerir..

Yorumlar

  1. benimde çene bölgemde hayli akne izim var onlara iyi gelir diye umut ediyorum elimde var olan ozon yağım bitince bundan satın alabilirim güzel bir ürün olduğu kabından belli :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP