Sonbahar-Kışın Kadını: Doğal ve Sade... 2013-2014 Makyaj Trendleri





 İyi geceler :)) Gelin hep birlikte kış makyaj trendlerine şöyle bir göz atalım..




Önümüzdeki sonbahar ve kış mevsiminde, makyaj trendlerinin belirleyici özelliği, doğallık, sadelik, “makyajsız gibi”lik. Yüzde ortaya çıkan tek bir fırça derbesi. Ya iddialı bir ruj, ya da gözlere derinlik verin bir eye-liner ya da doğal tonlarda farlar... Tüm moda dünyasını etkileyen Punk ve Grunge tarzlarının etkilerini makyaj trendlerinde görmek mümkün. Kalın kaşlar, bakımlı, parlak ciltler ve çok az makyaj. 



bir diğer trend de bordo ruj.Yeni kan içmiş bir vampirin dudaklarına sahip olmak için en kısa zamanda bir bordo ruja sahip olmanız gerekecek.Kırmızı modası geçmeyen ve her sezon kendine bir yer bulan renk bu kış bizim rujumuz olmaya and içmiş.
Kırmızıdan daha alımlı, gizemli, derin ve daha çekici olduğunu düşündüğüm bordo ruj umarım uzun bir süre yerini korur. Tabii böyle bir iddia da bir ruj sürüyorsak göz makyajımızı olabildiğince sade tutmayı unutmuyoruz.

Kedi gözü makyajının yeri ayrı. Rock bir hava veren, kalem ve likit eyelinerla uygulayabileceğiniz kolay bir göz makyajı bu. Kapak kızlarında gördüğümüz bu göz alıcı makyaj sonbaharda yine trend. Hem de rengarenk! Anna Sui'nin tercihi gibi siyah ve kalın bir eyeliner çekmek. Siz de Monique Lhuillier podyumundaki gibi uzun bir kuyruk yaparak ya da Jason Wu'nun modellerine uyguladığı gibi yumuşak tonları yumuşak gölgelerle dağıtarak kedi gözü makyajı yapabilirsiniz.




Mor gözler! İlkbahar renkleri yeşil ve maviyse, kışın rengi de mor ve tonları. Koyu, kahverengiye çalan mor gibi tonlar 2014 kışının en önemli trendi. Basit ve yarı saydam görüntüsüyle zarif bir efekt olacak gözlerde. Gucci, Oscar de la Renta, Max Mara şehirli ve sofistike kadını yarı saydam haliyle sunuyor.


*resimler alıntıdır

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP