Deborah Milano Lash Creator Volume & Care Maskara

Merhabalar ..Bugün sizlere son zamanlarda severek kullandığım bir ürünü tanıtmak istiyorum :) Deborah   Milano Lash Creator Volume & Care Maskara..





Öncelikle ürünün vaatlerine göz atalım..

Kirpiklere hacim kazandırırken, bakım yapan “Volume&Care Lash Creator Maskara” güzellik dünyasının en yeni ve benzersiz arzu nesnesi…
İnanılmaz Ama Gerçek… Deborah Milano tarafından geliştirilen yeni maskara "Volume&Care Lash Creator" benzersiz formülü ile makyaj ve kirpik bakımını aynı üründe buluşturuyor. Deborah Milano'nun bu yeni maskarası, kirpiklere gün geçtikçe daha sağlıklı bir görünüm kazandırırken, makyaj temizliği sırasında da özel içeriğiyle kirpikleri koruyarak, dökülmelerini ve hasar görmelerini engelliyor.
100 yıllık bilgi birikimi ile kozmetik dünyasında önemli bir yere sahip olan Deborah Milano'nun özel laboratuvarlarında yapılan araştırmalara göre Volume&Care Lash Creator Maskara her gün düzenli kullanıldığında, sadece 30 günün sonunda kirpiklerde %48'e varan dolgunluk ve hacim tespit edildi.
"Volume&Care Lash Creator Maskara'nın Yenilikçi ve Benzersiz Formülüyle 1 Ayda Daha Dolgun ve Bakımlı Kirpikler"… Kirpiklere bakım yaparak, hacim kazanmalarını ve dolgunlaşmalarını sağlayan, kozmetik dünyasında çığır açan Volume&Care Lash Creator Maskara'nın formülü Keratin Last Booster DH kompleksi ve Keratin artı Bio-energizer'ın aktif maddelerinin özel karışımı ile zenginleştirildi. İçeriğindeki Silica Micro – spheres özleri Volume&Care Lash Creator'e kremsi bir yapı kazandırıyor ve maskaranın topaklanma yapmadan, kayarcasına sürülmesini sağlıyor. Ayrıca her kirpik teline de daha hacimli bir görünüm katıyor. Üçlü karbon siyahı kompleksi ve formülün kusursuz kapatıcı özelliği ise kirpikleri belirginleştirirek, keskin ve çekici bakışlara imza atıyor.

*** Ürünle ilgili yapılan özel araştırmalarda, her gün Volume&Care Lash Creator'ü düzenli kullanan 20 kadının kirpiklerinde 15 gün sonunda ortalama %17,7'lik bir hacim ve yoğunuk tespit edildi. 30 günün sonunda ise kirpiklerin dökülmediği, artık kendiliğinden uzadığı ve hacim kazandığı görüldü. *** Performansı Arttıran Özel Aplikatör…Performansı en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanan yeni Volume&Care Lash Creator Maskara'nın aplikatörü / fırçası, kirpiklerde gözle görülen olağanüstü hacimin ve belirginliğin yaratıcısı… Farklı boylardaki aplikatör kılları ise oldukça dikkat çekici… En uzun boydakiler kirpikleri tek tek ayırarak, her birine form kazandırıyor ve kökten uca renklendiriyor. Kısa olanlar ise doğru miktarda maskaranın kirpiklere sürülmesini sağlarken, hacim ve dolgunluk etkisini de arttırıyor. Tam da dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi'den beklendiği gibi... 

Yeni Volume&Care Lash Creator Maskara'nın ambalaj tasarımı tam da dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi'den beklendiği gibi; yenililikçi, göz alıcı, benzersiz ve oldukça ergonomik… Kolay kavranabilen kauçuk ve plastik tasarımlı maskara kapağı, üretim teknolojisi sonucu elde edilen ve kesinlikle dokunma hissini keyiflendiren, benzersiz bir çift enjeksiyon harikası…









 Gelelim benim yorumlarıma :
Evet kızlar bu rimel kirpiklerinize dolgunluk veriyor,
İçerisinde keratin ve deniz yosunlarından oluşan bir bileşiği var.  Uzatıyor ve kıvrıklık sağlıyor.  Siyah rengini güzel veriyor. Kirpikleri öyle yapış yapış yapmıyor.

Ürünün kullandığınız süre içerisinde kirpiklerinizi kıvırma ihtiyacı hissetmiyorsunuz çünkü o bu işi tek başına hallediyor :)

Ürünün fiyatı 40 tl civarında bir şeydi sanıyorum :)

Ürünün kullanan var mı :) yorumlarınızı bekliyorum ..


Yorumlar

  1. Deborah'ın maskarasını ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Ben de bir oje hastasıyım. Teman çok hoş olmuş. Sevgilerimi bıraktım :)

    YanıtlaSil
  2. Favori maskaram kesinlikle.Topaklanma yapmıyor.Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık zaten ama bununla belirgin, daha da uzun ve en mükemmeli doğal duruyor. Başka bir sürü ürün kullandım ve sevdiklerim de oldu ama bu maskarayı yakalayamadılar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Yorumlarınızı eksik etmeyin lüften ^_^

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP