Balmozon Cilt Bakim Serumu




Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan, birçok mitolojik efsanelerin kaynağı olan zeytin ve yine tarihte sıvı altın olarak adlandırılan zeytinyağının faydaları bilinmekte ve bir de ozonlanınca ozonlanmış zeytinyağının faydaları saymakla bitmiyor.
Balmozon, saf oksijenden oluşan ozon gazının belirli bir zaman süresince zeytinyağı içinden kabarcıklar halinde geçirilmesi ile elde edilir.
Ozon gazı, yağ içinden geçerken yağ asitleri ile etkileşerek peroksit olarak adlandırılan yapılar ortaya çıkar. Sıcak ortamda peroksitler bozunuma uğrayacağından soğuk ortamda bekletmek kullanma ömrünü oldukça uzatacaktır.
Peroksitlerden zengin Balmozon, deriye sürüldüğünde, peroksitlerden oksijen salınır. Derinin oksijenasyonunu ve kapiller kan dolaşımını arttırarak deri yaşlanmasını önleyici etkisi oluşur.
Balmozonun içeriğindeki ozonid ve peroksidler onun virus, bakteri ve mantarlara karşı güçlü öldürücü özellik göstermesinden dolayı, enfeksiyon hastalıklarında, iyileşmeyen yaralarda kullanılmaktadır. Ayrıca tamir edici özelliğinden dolayı, sedef, sebore, vitiligo, lichen, ürtiker, stria, iyileşmekte olan yaralarda iz bırakmamak adına, keloid, çatlaklarda ve bunun gibi durumlarda yan etki oluşturmadan kullanılır.
Balmozon, kimyasal maddeler, paraben, sentetik petrol ürünleri, alkol, esans, vazelin ve parafin içermez.

BALMOZON’UN KULLANIM ALANLARI
Cilt Kırışıklıklarında: Balmozon, içeriğindeki yoğun oksijen ile hücre oksijenlenmesini arttırır. Onarım ve yenilenmeye ortam hazırlar. Cilde canlılık ve parlılık sağlar.
Akne ve Cilt Lekelerinde: Bütün gece kalacak şekilde lezyonların üstünde sürülür.
Cilt Enfeksiyonları: Enfekte bölgeye günde 2-3 kez ve bütün gece kalacak şekilde kompres yapılır.
Pişiklerde: Pişik bölgesi temizlendikten sonra sürülen Balmozon, hem pişiğe bağlı acıyı azaltıp tedavi ederken aynı zamanda pişik üzerine yerleşecek mantarları da önlemiş olur.
İyileşmeyen Yaralarda ve Yatak Yaralarında: Günde 2 kez ve bütün gece kalacak şekilde Balmozon uygulaması hem mikropları temizlerken hem de yarayı iyileştirici özelliği ile yara, iz bırakmadan kısa zamanda kapanır.
Ağız İçi Aft ve Yaralarda: Ağız içindeki lezyonlara günde 3-4 kere Balmozon sıkılarak bekletilir.
Böcek Sokmalarında: Böcek tarafından ısırılan bölgeye Balmozon sürerek mini masaj yapılır.
Diş Eti Kanamalarında: Diş fırçasına Balmozon damlatılarak, günde 2 - 3 kez olmak üzere 2 hafta boyunca fırçalanır. Diş etindeki ağrı ve kanama kaybolurken, kanamanın tekrarı önlenmiş olur.
Diş Beyazlatmada: Günde bir kez Balmozon ile fırçalanan dişlerde, bakteri plağı azalır, ağız kokusu kaybolur ve ağız yoluyla vücuda giren oksijen mikropları öldürmeye yardımcı olur.
Selülitde: Günde 1 kez olmak üzere selülitli bölgeye Balmozon sürülerek yapılan masaj, bölgenin oksijenlenmesini ve kan dolaşımını arttırır, ve böylece selülit oluşumunda farkedilir bir gerileme görülür.
Saç Dökülmesinde: Haftada 2 kez saç diplerine mini masaj yoluyla yedirilen Balmozon, enfeksiyonu giderir, kepeklenmeyi azaltır, saçları besleyerek canlılık verir. Balmozon’un minimum 1-2 saat saç üzerinde durması gerekmektedir.
Spor Yaralanmalarında: Yaralanmış bölgeye veya zorlamadan etkilenmiş kas grubuna mini masaj yolu ile sürülen Balmozon, iyileşme sürecini oldukça hızlandırır. Sporculara Balmozon ile yapılan masajlar, performans arttırıcı özelliğe sahiptir.
Gribal Enfeksiyonlarda: Şikayetler başlar başlamaz burun ve boğaza sürülen Balmozon, virüslerin çoğalmasını azaltır ve oluşan ödemi azaltarak enfeksiyonun şiddetini en düşük seviyeye indirir. Ayrıca, burun tıkanıklıklarında buruna sürülen Balmozon, kuvvetli bir burun açma özelliğine sahiptir.
Genital Enfeksiyonlarda: Balmozon’un bakteri, virüs ve mantarları öldürücü özelliğinden dolayı, bölgeye bütün gece kalacak ve tercihen kompres şeklinde uygulanan Balmozon,  karnıbahar virüsü(papilloma) da dahil olmak üzere, genital yolla bulaşan pek çok virüse, antibiyotiklere dirençli mantar ve bakterilere karşı etkili olmaktadır.
Siğillerde: Siğil üzerine günde 1 kez 10 gün boyunca uygulanan Balmozon, siğillerde gözle görülür etkilere sahiptir.
Topuk Çatlakları ve Nasırlarda: Günde 1 kez bölgeye sürülen Balmozon’un iyileştirici etkisinin yanında, nemlendirici ve sıvı kaybını önleyici etkisi de bulunmaktadır.
Masaj Uygulamalarında: Balmozon, masaj sırasında ekstra rahatlık ve tazelik kazandırır.


*Basın Bültenidir

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP