URBAN Care Style Guide Raflarda!‏

URBAN Care Style Guide Raflarda!‏

URBAN Care 1. Yaşını yepyeni saç şekillendirici grubu Style Guide ile kutluyor.






SAÇINIZI ŞEKİLLENDİRİRKEN BAKIM YAPIN!

Birbirinden farklı serilerle saçlardaki sorunları çözen URBAN Care, şimdi içeriğindeki KeratinComplex sayesinde çok daha sağlıklı, parlak ve hacimli saçlar yaratan yeni şekillendirici Style Guide ürünleri ile saçlarınız güzelliğinizin tamamlayıcısı oluyor.

Saçlarda Özgürlük Esintisi; URBAN CareStyling SerisiStyle Guide
            Artık değişikliğin zamanı geldi diyorsanız, Style Guide’da istediğinizden çok daha fazlasını bulacaksınız. KeratinComplex özelliğiyle şekillendirici bakım sağlayan UV filtresi boya ve ısı-işlem kaynaklı yıpranmalar ve çevresel faktörlere karşı saçı koruyup bakım sağlarken saçınıza vermek istediğiniz şekli özgürce yapabilmenizi sağlıyor.
Serinin sabitleyici spreyiLock N Roll, Bukle Belirginleştirici KöpükElasticCurl, Ekstra Hacim Sprey ve Köpük High Volume ve Islak ve Sert ŞekillendiriciAquaWaxgibi ürünleri ile yaratıcılığınızı kullanmakta özgür olacaksınız.

Hacimli ve dolgun saçlar için High Volume Serisi…
Hep aynı saç modelini kullanmaktan sıkıldıysan artık daha havalı şeyler denemenin zamanı geldi. Hacimli ve göz kamaştıran saçlara sahip olmak istiyorsanız High Volume Serisi sprey ve köpük tam size göre. İçerdiği KeratinComplexsayesinde saçlarınıza maksimum hacim ve ışıltı sağlayan bu seri, aynı zamanda saçlarınızın bakımını da yaparak, olağanüstü dolgunluğa ulaşmasına da yardımcı oluyor.


Rock’nRoll Duruş Sevenlere Lock N Roll

Güçlükle şekil verdiğiniz saçınızı tüm gün korumak istiyorsanız Lock N Roll Serisi sprey kalıcı sabitleme sağlar. Anında güçlü tutuş sağlayarak saçta hızlıca korur. Saçı dış etkenlerden koruyarak uzun süre kontrol sağlar. Yıkama ile saçtan kolayca çıkar.

Doğal ve hareketli buklelere sahip olmak için ElasticCurl Serisi…
Doğal, hareketli, yumuşak ve pürüzsüz buklelere sahip olmak ve onu korumak için ElasticCurl köpük saçınıza yapışkan bir his bırakmadan ve sertleşmeden bukle kontrolü yapmanızı sağlar. Isıl işlem sırasında oluşan yıpranmalara karşı koruma ve doğal parlaklık sağlar. Saçı ağırlaştırmaz ve elektriklenmeyi engeller.


Hayal et! Tasarla! Şekil ver! AquaWax
Doğrudan kuru veya nemli saça uygulanabilir AquaWax en zor modelleri bile saçlarınıza taşımanızda üstün performans gösterir.  Tüm saç tipleri için şekillendirici özelliğinin yanı sıra saçın temel bakımını da sağlar. Özel tutucu ve parlaklık veren formülü ile saçlarınıza istediğiniz şekli vermenizi sağlarken saçlarınızı yağlandırmadan, uzun süre sert ve belirgin şekiller verebilir, neme dayanıklı yapısı tüm gün saçlarınızın şeklini kaybetmesini ve elektriklenmesini engeller.



*Basın Bültenidir

Yorumlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biobotanica Keratin Ürünleri Deneyimi

Puccini Lovely Night EDT

Bee Beauty Miss Violette EDP