Kayıtlar

Ekim 27, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hoşçakal Ekim..Merhaba Kasım.. :)

Resim
Evet sevgili oje canavarı takipçileri :) Acısıyla tatlısıyla sevinciyle kederiyle  bir ayı daha geride bıraktık :) Zaman ne kadar hızla akıp gidiyor yazın nasıl geçtiğini anlamadan bir anda kendimi sonbaharda bulduk..Eylül Ekim derken bir de bakmışız ki Kasım bize merhaba demiş :) Umarım hepimiz için çok güzel bir Kasım ayı olur :) başarı sağlık mutluluk Kasım ayında da yakamızı bırakmasın :* :))

Avon Planet Spa Dead Sea Minerals Firming Serum

Resim
merhabalar.. Ekimi uğurladığımız bu son günde sizlere alıp da bir kenarda unuttuğum :)) Avon Planet Spa Ölü Deniz mineralleri içeren sıkılaştırıcı vücut serumundan bahsetmek istiyorum .. Bir kenarda unutmuş olmam ürünü kullanmadığım anlamına gelmez tabikide..:)) Yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.. Sabah akşam uygulayın denmesine rağmen ben sadece gündüzleri uyguladım.. Ürünün vaatleri; -Cildi ton bütünlüğü sağlanmış bir görünüm ve hisle bırakır.. Kullanımı:Kuru veya nemli cildinize uygulayabilirsiniz..Özellikle basen ve karın bölgeniz başta olmak üzere tüm vücudunuza masaj yaparak uygulayınız..Günde iki kez kullanınız.. Ürünün Artıları -Gerçekten harika kokuyor.. -Cilde uygular uygulamaz inanılmaz bir ferahlık hissi ve yumuşaklık sağlıyor Ürünün Eksileri -Bence herhangi bir sıkılaştırma özelliği yok Ürün 150 ml boyutunda fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 9-12 tl arası bir rakamdı.. Bir daha edinir miyim sorusuna gelince kokusu için belki :) Onu

Watsons Kişisel Bakımda Büyük İndirim

Resim
Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazası Watsons’tan 28 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında kişisel bakımda büyük indirim. *basın bültenidir Sizler neler almayı planlıyorsunuz :)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı.. Cumhuriyetimizin 90. Yaşı Kutlu Olsun..

Resim
Gelecek nesillerin Türkiye de Cumhuriyetin ilanı günü, ona en merhametsizce hücum edenlerin başında, cumhuriyetçiyim iddiasında bulunanların yer aldığını görerek şaşıracaklarını asla farz etmeyiniz! Bilâkis, Türkiye'nin münevver ve cumhuriyetçi çocukları, böyle cumhuriyetçi geçinmiş olanların hakikî zihniyetlerini tahlil ve tespitte hiç de tereddüde düşmeyeceklerdir. Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 90. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.  "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Niveadan Haftasonuna Özel Migros İndirimi

Resim
merhabalar :=) Bugün sizlere az da olsa geç farkettiğim bir kampanyadan bahsedeceğim :D Bu hafta sonuna özel kampanya sadece Migros’ta! NIVEA yüz ve vücut bakım ürünlerinde yapacağın alışverişte ikincisi hediye! En yakınınızdaki Migrosa koşun :) Gidip merak ettiğim ama krem stoğu fazla olduğu için almadığım duşta vücut kremini alacağım:) Sizler neler alacaksınız :))

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı